Tento efektivní program pečení je ideální volbou pro všechna mražená jídla a hotová jídla.
Pro zdravé hřešení
Nyní si můžete vychutnat lahodné, křupavé smažené jídlo bez kalorií navíc. Tato metoda mimořádně intenzivního pečení horkým vzduchem nevyžaduje žádný tuk, aby se zajistila dokonale lahodná křupavá zlatá kůrka. Vhodné pro pečení malých kousků masa, ryb, zeleniny nebo mražených výrobků, jako jsou hranolky či kuřecí nugetky.
Pokaždé rovnoměrně upečené
Trouby sporáků Gorenje jsou známé díky své inovativní zaoblené klenbě stropu, která je jejich charakteristickým znakem již mnoho let. Tvar HomeMade byl inspirován tradičními kamny na dřevo a zajišťuje lepší cirkulaci vzduchu v porovnání s konkurencí. Nyní byl tvar HomeMade zcela přepracován a proudění vzduchu zdokonaleno díky nové konstrukci topných těles a vylepšenému rozložení ventilačních otvorů. Proto je teplota v celé troubě stabilní. Váš pokrm už nebude nikdy spálený na jedné straně a nedopečený na druhé straně.
Perfektní ze všech stran
Technologie MultiAir zaručuje optimální cirkulaci horkého vzduchu v troubě. Vzduch se díky chytře umístěnému ventilačnímu otvoru na zadní stěně a jedinečnému zaoblenému tvaru rovnoměrně rozptýlí po celé troubě. Ventilátor tlačí horký vzduch kolem celého objemu trouby, takže se jídlo dokonale upeče ze všech stran. Dynamický pohyb vzduchu také umožňuje současné víceúrovňové pečení bez míchání vůní a chutí.
Snadné, každodenní čištění
AquaClean nabízí skvělou pomoc při čištění vnitřku trouby sporáku. Stačí nalít půl litru vody do pekáče a po každém pečení zapnout AquaClean. Již za 30 minut jsou výsledky viditelné na celém povrchu a pečicích plechách. Skvrny a mastnota jsou změkčeny a lze je snadno setřít.
Jste připraveni na XXL recepty? Inovativní konstrukční řešení umožňuje zvětšit vnitřek trouby a plně využít celou šířku trouby. Na každém pečicím plechu je více místa a špičková technologie zajišťuje rovnoměrné propečení jídla na všech úrovních.
Pro zdravé hřešení
Nyní si můžete vychutnat lahodné, křupavé smažené jídlo bez kalorií navíc. Tato metoda mimořádně intenzivního pečení horkým vzduchem nevyžaduje žádný tuk, aby se zajistila dokonale lahodná křupavá zlatá kůrka. Vhodné pro pečení malých kousků masa, ryb, zeleniny nebo mražených výrobků, jako jsou hranolky či kuřecí nugetky.
Kuchyně jako bezpečné místo